Tiramisu z pomazánkového másla
7. 10. 2008
Postup
Pomazánkové máslo, smetanu a cukr šleháme ve šlehači, až vznikne hustá
hladká hmota. Tu můžeme ochutit kávou a rumem. Touto hmotou prokládáme
piškoty narovnané ve formě. Necháme dpbře vychladit, vyklopíme,
nakrájíme a podáváme ozdobené šlehačkou a kouskem čerstvého ovoce.
Poznámky:
Lze doporučit i řadu dalších variant - například piškoty pokapeme
silnou instantní kávou nebo vaječným koňakem, můžeme přidat i drobné
ovoce (hezky se vyjímá na řezu moučníku) apod.
Komentáře
Přehled komentářů
pičo mňam
Kuju
(Klarisska (autorka), 18. 5. 2009 19:20)Nightwish moc kuju za pochvalu... a dík za radu, tenhle recept mám ok kámošky, ale etě sem ho nezkoušela ale inak dik
Ahoj...
(Nightwish, 22. 4. 2009 17:50)
...máš moc hezkej blogís...
Jo jen k tomu tiramisu ty piškoty se používaj cukrářský a namáčej se v rospustným kafi...
Ale super blog... :-D
jejej
(tynuš, 2. 11. 2009 13:48)